Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τέλος τα Umbrella Girls στη F1 από το 2018!


grid girls 9
Θα ακολουθήσουν MotoGP &WorldSBK;
Η Formula 1 ανακοίνωσε πως από την έναρξη της σεζόν του 2018 δεν θα ξαναδούμε Umbrella girls στις πίστες, καθώς η πρακτική αυτή δεν συνάδει με τις αξίες του Πρωταθλήματος, και με τις σύγχρονες κοινωνικές συνθήκες.
grid girls 4
Η επίσημη ανακοίνωση της F1 είναι πολύ προσεκτικά γραμμένη, προσέχοντας να μην προσβάλλει τα Grid / Umbrella girls, και αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσει αρνητικούς όρους όπως «σεξισμός» κλπ.
"Η Formula 1 πιστεύει πως ο χρόνος που ξοδεύουν οι ομάδες και οι οδηγοί στη σχάρα εκκίνησης πριν τον αγώνα είναι ευκαιρία για γιορτή, όπου οι προσκεκλημένοι και διάφοροι καλλιτέχνες προσθέτουν στην αίγλη και στο θέαμα των Grand Prix, βοηθώντας τους χρηματοδότες και τους συνεργάτες τους να αναδείξουν τις χώρες και τα προιόντα τους."
grid girls 6
"Παρά το γεγονός πως τα grid girls ήταν ένα βασικό συστατικό της συνταγής των GP της Formula 1 για δεκαετίες, πιστεύουμε πως αυτή η πρακτική δεν συνάδει με τις εταιρικές αξίες μας, και αντιτίθεται στις σύγχρονες κοινωνικές νόρμες. Δεν πιστεύουμε πως η πρακτική αυτή είναι κατάλληλη ή σχετική με την F1 και τους οπαδούς της, ανεξαρτήτως ηλικίας, σε παγκόσμια κλίμακα."
Η νέα σεζόν της F1 ξεκινάει στις 25 Μαρτίου 2018 στην Αυστραλία.
grid girls 13
Μένει τώρα να δούμε αν η εξέλιξη αυτή θα υιοθετηθεί και από τον χώρο της μοτοσυκλέτας.
πηγή: bikeit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου